Schilderreizen buitenland

cursus

Rob Visje organiseerd jaarlijks geheel verzorgde schilderreizen in Toscane en in de Voerstreek (België). In de voerstreek worden tevens de masterclasses gegeven. Klik hier voor informatie.
 
  

 
Creatief voor bedrijven

kunstfotofebruari05 007


Kunst op maat via een schilderactiviteit voor uw klanten of personeel! Onder leiding van professioneel kunstenaar: Rob Visje zult U een creatieve schilderexplosie beleven. Uw enthousiasme zijn expertise geven een garantie voor een onvergetelijke ervaring en resultaat! Het schilderij neemt U mee naar het bedrijf.
 
 
 

Masterclass

masterclass


Dit nieuwe initiatief is op maat gesneden voor de ervaren kunstenaar. Het geeft je de kans in een inleidend gesprek met Rob Visje je eigen plan te trekken. Samen met Rob formuleer je een leerdoel. Daaruit volgt een individueel werk-plan die je ontwikkeling een ‘boost’ geeft en zo snel en effectief naar topschilderijen leidt.

 

'Gezamstkunst'

gezam1

gezam2gezam3

Maak een volwassen schilderij samen met Rob Visje. Zelf op groot formaat met alle denkbare schildertechnieken experimenteren en daadwerkelijk je eigen droomschilderij maken en meenemen!